About Us

About Us

PRINT / RADIO / SOCIAL MEDIA / ONLINE

Trailrider Media provides automotive news and reviews, as well as Lifestyle content focusing on the Garden Route.

Founded by Johann van Tonder, it provides Afrikaans and English motoring related content to regional and community papers, regional radio stations and selected magazines country wide. Regular motoring content can be found in the Media24 Afrikaans Dailies, as well as in our very own papers – Ultimate Drive & Ultimate Lifestyle. We also provide weekly content for 729 Cape Pulpit (Western Cape), 657 Radio Pulpit (National), Lekker FM 98.3 (Pretoria) and Jou Stasie(online).

Total reach for content in print, radio, online and social media exceed 500 000.

Trailrider

Trailrider

Johann van Tonder is ‘n boorling van George met ‘n groot liefde vir die Suid Kaap, sy natuur en geskiedenis. As redakteur, joernalis, radio persoonlikheid en storieverteller leef hy hom uit in die wêreld van motors en motorfietse en bevind homself gereeld in verskillende dele van die land op die nuutste motor en motorfiets bekendstellings. Onder die vaandel Trailrider Media verskaf hy motor en motorfiets verwante inhoud aan koerante, tydskrifte en verskeie radiostasies. Wanneer hy tuis is verken hy graag die area se agterpaaie op sy ysterperd op soek na nuwe stories en verhale vir sy reis blog en druk-titel Ultimate Lifestyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *