Accolades

Accolades

Johann van Tonder is a multi award winning Motoring Journalist. Awards include:

Overall winner (all platforms): SA Motorcycle Journalist of the Year 2017

Winner: Motorcycle Journalist of the Year 2017 (Newspapers)

Runner Up: Motor Journalist of the Year 2017 (Radio)

Highly Commended: Motor Journalist of the Year 2017 (Newspapers)

Runner Up: Motorcycle Journalist of the Year 2016 (Radio)

Finalist: Best Travel Blogger 2010

Runner Up: Best Travel Blogger 2009

Trailrider

Trailrider

Johann van Tonder is ‘n boorling van George met ‘n groot liefde vir die Suid Kaap, sy natuur en geskiedenis. As redakteur, joernalis, radio persoonlikheid en storieverteller leef hy hom uit in die wêreld van motors en motorfietse en bevind homself gereeld in verskillende dele van die land op die nuutste motor en motorfiets bekendstellings. Onder die vaandel Trailrider Media verskaf hy motor en motorfiets verwante inhoud aan koerante, tydskrifte en verskeie radiostasies. Wanneer hy tuis is verken hy graag die area se agterpaaie op sy ysterperd op soek na nuwe stories en verhale vir sy reis blog en druk-titel Ultimate Lifestyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *